Direktlänk till inlägg 25 november 2010
Busenkelt och supersmaskigt är ischoklad. Vill man lyxa till det kan man ta smör istället för kokosfett.
Ischoklad:
40 st
75 g smör
200 g mörk choklad
Gör så här:
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar och lägg i. Rör tills allt är blandat. Häll upp i formar och låt stelna i kylen. Klart!
Julklappstipset är en fotobok. Ge en fotobok med bilder från en semester, en fest eller från något annat speciellt tillfälle. Finns bl a hos extrafilm.se från ca 299 :-
Kom ihåg, bara 28 dagar kvar till julafton!
GOD JUL ! Sista tipset för denna julen! Hoppas det har smakat! Chokladkola med pepparmint och chokladöverdrag, ca 50 st Ingredienser Beräknat för 50 portioner 2 dl vispgrädde 2 dl strösocker 2 dl lju...
Igår levde bloggen sitt eget liv.....Bokstäverna hade hoppat runt på något konstigt sätt. Har ordnat det nu. Det blev två nya recept istället, så nu kan ni kika tillbaka och se hur lätt man kan göra kola och knäck i micron! Idag blir det h...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 |
16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 |
||||||||
|