Direktlänk till inlägg 16 december 2010
Hemgjord daim
Försvinnande liten god sak , överdragen med choklad, ju längre den får koka ju mer lik daim blir den.
Ca 30 små daimbitar
2 dl socker
2 dl sirap
2 dl vispgrädde
125 g choklad
Gör så här:
Blanda allt utom chokladen i en kastrull. Låt koka på svag värme tills det tjocknar. Längre koktid = hårdare daim.
Bred ut smeten på bakplåtspapper och låt svalna. Bred smält choklad på hela "kakan". När det stelnat lite, skär i lagom små bitar!
Idag kommer julklappstipset från Stadium. Badsäsongen kan ju kännas långt bort men helt plötsligt är våren här! Eller kanske har du en solsemester som väntar efter jul? Då är det roligt att vara utrustad med en så här snygg bikini. Finns i juniorstorlekar, 149 :- är priset!
Kom ihåg, bara 8 dagar kvar till julafton!
GOD JUL ! Sista tipset för denna julen! Hoppas det har smakat! Chokladkola med pepparmint och chokladöverdrag, ca 50 st Ingredienser Beräknat för 50 portioner 2 dl vispgrädde 2 dl strösocker 2 dl lju...
Igår levde bloggen sitt eget liv.....Bokstäverna hade hoppat runt på något konstigt sätt. Har ordnat det nu. Det blev två nya recept istället, så nu kan ni kika tillbaka och se hur lätt man kan göra kola och knäck i micron! Idag blir det h...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|