Direktlänk till inlägg 22 december 2010
Slå in i cellofan och skriv en etikett" Varm choklad, blanda med 2 dl mjölk" . Eller så kan det vara gott på julaftonskväll efter en kylig julpromenad. Garanterad succé vilket som!
Kanel och chokladklubbor
200 g mörk choklad
8 kanelstänger
Till servering:
1 ½ l mjölk (röd)
1. Smält chokladen. Häll upp i små isbitsformar. Låt stelna en aning.
2. Stick ner kanelstänger och låt stelna helt.
3. Värm mjölken och doppa chokladklubban, rör om!
Börjar bli lite sent för julklappstips tycker jag, MEN för er som är ute i sista minuten kanske brodden " Tvärstopp" som finns att köpa på apoteket för
239 :- kan vara något. Passar bra till farmor eller mormor, så de slipper bryta benen i vinterhalkan!
Kom ihåg ,bara 2 dagar kvar till julafton!
GOD JUL ! Sista tipset för denna julen! Hoppas det har smakat! Chokladkola med pepparmint och chokladöverdrag, ca 50 st Ingredienser Beräknat för 50 portioner 2 dl vispgrädde 2 dl strösocker 2 dl lju...
Igår levde bloggen sitt eget liv.....Bokstäverna hade hoppat runt på något konstigt sätt. Har ordnat det nu. Det blev två nya recept istället, så nu kan ni kika tillbaka och se hur lätt man kan göra kola och knäck i micron! Idag blir det h...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|