Direktlänk till inlägg 29 november 2010
Här kommer recept på en riktigt julig dessert! Inte komplicerat alls och kan förberedas i god tid!
Lingonmousse (12 små glas)
6 gelatinblad
225–250 g lingon
3 äggulor
1 dl florsocker
2 dl Arla Ko® gräddfil
3 dl Arla Ko® vispgrädde
Gör så här:
Blötlägg geléet i 5 minuter. Ta upp, krama ur. Värm på svag värme tills det löst upp sig. Rör hop lingon, florsocker och gräddfil. Vispa i äggulorna. TIllsätt denna röra till gelatinet lite i taget,Vispa grädden. Tillsätt den lite försiktigt.Skeda upp i glas. Dekorera med en pepparkaka.
Julklappstips! Ännu ett mysplagg. En pyjamas från HM för 199 :- Ja, jag tycker nog att mamma är värd en sådan som sliter så hårt med julstöket!
Kom ihåg, bara 24 dagar kvar till julafton!
GOD JUL ! Sista tipset för denna julen! Hoppas det har smakat! Chokladkola med pepparmint och chokladöverdrag, ca 50 st Ingredienser Beräknat för 50 portioner 2 dl vispgrädde 2 dl strösocker 2 dl lju...
Igår levde bloggen sitt eget liv.....Bokstäverna hade hoppat runt på något konstigt sätt. Har ordnat det nu. Det blev två nya recept istället, så nu kan ni kika tillbaka och se hur lätt man kan göra kola och knäck i micron! Idag blir det h...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 |
16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 |
||||||||
|